Verbindt met de Formulive-API

Integreer Formulive eenvoudig in jouw software

Formulive biedt een eenvoudige API waarmee de software simpel integreert met jouw systemen. Zo kun jij je richten op het maken van een mooie website voor je klant, terwijl ‘aan de achterkant’ toch ook de ouderwetse PDF-formulieren ingevuld raken.

✓ Gratis proberen ✓ Geen betaling benodigd ✓ Stop elk moment

Voor wie is de API interessant?
Websitebouwers, digital agencies en system integrators: kortom, iedereen die online applicaties of website bouwt en waarvan de klant graag z’n bestaande formulieren wil blijven gebruiken. Dat kan zijn vanwege dat het daarmee het best blijft aansluiten op het bedrijfsproces van de klant, of omdat de kosten om het allemaal écht te automatiseren te hoog liggen. Formulive is daarin de voordelige keuze.

Waarom zou je het gebruiken?
Je klanten hebben de wens om formulieren te laten invullen. Een ‘normaal’ formulier in een webpagina maken is geen probleem. Maar wat als ze graag die gegevens in een al bestaand formulier willen tonen? Dan biedt Formulive een uitkomst.

Zelf de technologie maken om invoervelden op PDF-formulieren te maken, en die programmatisch te gaan vullen, dat zou waarschijnlijk het budget van je klant overstijgen. Het is ook helemaal niet nodig. Je kunt de Formulive API eenvoudig integreren in iedere webapplicatie.

Hoe het werkt?
Jij bouwt het formulier in de website van je klant. Je voegt de PDF-template toe in Formulive. Tekent daar de velden en downloadt de API-specificatie. Vervolgens roep je de REST-webservice aan vanuit het formulier dat jij bouwt.

Je klant kan inloggen in Formulive om daar de ingevulde formulieren te bekijken. Simpel toch?

Aan de slag?
Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@formulive.nl. Dan ontvang je de documentatie, en wordt API-toegang voor jouw account ingeschakeld.

Support & Ondersteuning
Integraties