Digitale formulieren voor makelaars

Maak het je klanten gemakkelijk met Formulive

Het kopen van een huis is nog geen volledig digitaal proces. Ook niet het gedeelte waar jij als makelaar, taxateur of tussenpersoon bij betrokken bent. Je klanten moeten vaak nog meerdere formulieren invullen, zoals bijvoorbeeld een WwFT-formulier of een verklaring van de herkomst van vermogen.

✓ Gratis proberen ✓ Geen betaling benodigd ✓ Stop elk moment

Als je klanten handig zijn lukt het ze digitaal, maar vaak komt het toch neer op: formulier printen, invullen, inscannen en vervolgens naar je mailen. Waar jij het vervolgens archiveert of zelfs nog overtypt in weer een ander systeem. Veel handelingen die je jezelf en je klanten liever bespaart.

Op deze pagina leg ik graag uit hoe Formulive het werk voor makelaars makkelijker maakt. Met meer gemak voor je klanten, een hogere datakwaliteit voor jou en.. het kost je bijna geen moeite om Formulive te gaan gebruiken.

Makkelijk
Formulive maakt dit makkelijker. Je hoeft niet eens nieuwe formulieren te maken. Je voegt je bestaande PDF-formulieren toe en tekent eenmalig de invoervelden. Vervolgens kun je het formulier publiceren op je website. Ook kun je mensen via e-mail uitnodigen om het formulier in te vullen.

Als je nu nog met papieren formulieren werkt: geen probleem. Ook die digitaliseer je eenvoudig. Scan de formulieren in en voeg ze toe in Formulive. Vervolgens werkt het precies hetzelfde als wanneer je een PDF-formulier zou hebben.

E-mailuitnodigingen
Je nodigt je klanten eenvoudig uit om één of meerdere formulieren in te vullen. Dat gaat via ‘geverifieerde formulieren’. Je vult het e-mailadres van degene die het formulier moet invullen in. Deze persoon ontvangt een e-mail met een persoonlijke link naar het formulier. De antwoorden die worden gegeven zijn dan gekoppeld aan het e-mailadres, voor meer vertrouwen.

Dankzij e-mailuitnodigingen weet je ook welke mensen je hebt gevraagd een formulier in te vullen, en waar je nog op reactie wacht. Hiermee krijg je een real-time inzicht, en kun je klanten gericht herinneren om een bepaald formulier nog bij je aan te leveren.

Op elk apparaat
Een PDF-formulier invullen op je telefoon is niet makkelijk. Als je het formulier met Formulive hebt gedigitaliseerd is het wel makkelijk. Formulive ondersteunt namelijk alle schermformaten: van smartphones tot desktops. Zo kunnen je klanten op elk moment en vanaf elke locatie je formulieren invullen. Dat biedt hen gemak, dat ongetwijfeld wordt gewaardeerd!

Makkelijk te verwerken
De gegevens uit de ingevulde formulieren kun je bekijken op de formulieren zelf. Maar Formulive maakt ook automatisch handige tabellen van alle gegevens. Die voeg je makkelijk in Excel in, zodat je ook daar snel en eenvoudig met de gegevens aan de slag kunt. En mocht je de gegevens willen opslaan in een ander systeem: het kopiëren vanuit Formulive is véél makkelijker dan het kopiëren vanuit een ingevuld PDF-bestand.

Support & Ondersteuning
Integraties